Terima Kasih Ye.. SMS 0199517292..Diskaun Menarik Menanti Anda

^^ JOIN & DAPATKAN DISKAUN UTK SETIAP PEMBELIAN^^

JOM SINGGAH on FacebookDOA

" YA ALLAH, DENGAN RAHMATMU YANG MAHA PEMURAH LAGI LUAS KASIH SAYANGMU...
AKU MOHON KEPADAMU, AMPUNKANLAH DOSA2 IBU YANG MENYUSUKAN ANAKNYA... LAPANGKANLAH REZEKI MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELAPANGKAN REZEKI AKU SEPERTI AKU MENYUSUKAN KEDUA2 ANAKKU. LANCARKAN REZEKI SUSU ANAK MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELANCARKAN REZEKI SUSU BUAT ANAK2KU.
SESUNGGUHNYA ENGKAU SANGAT KAYA DENGAN KASIHMU, PERKENANKANLAH DOAKU INI DAN SEMOGA ALLAH MENEMPATKAN KEDUA IBU BAPAKU KE DALAM SYURGAMU... AMIN..."

Selasa, 22 Mei 2012

Vitamin E ~ Menghangatkan Hubungan Intimasi??

Gambar hiasan semata-mata (^_^)
Pernahkah anda mengalami situasi seperti gambar ini?? Ataupun anda sering menghadapinya sewaktu ingin bersama suami atau isteri anda?? Jawapan saya...YA...saya pernah mengalaminya...Ini berlaku kerana saya menyusukan anak saya....Kebanyakan ibu yang menyusukan anak, akan melalui perkara ini...Tapi saya tak kata semua ya...sebahagiannya...memang akan melalui fasa ini..dan saya mengakuinya...Hal ini terjadi kerana ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang lebih tinggi berbanding hormon seks/ kewanitaan mereka...Jadi mereka akan berasa dingin untuk bersama....

kredit mamachrysalis.blogspot.com for sharing info nie

Jika anda juga mengalaminya, jangan biarkan...Kita perlu berusaha untuk memperbaikinya....Sudah tentu kita mahu memberikan yang terbaik untuk suami dan anak-anak kita bukan?Kadang-kadang masalah sebegini sebenarnya boleh menggugat hubungan suami dan isteri...Jangan biarkan ia berlarutan...Semua masalah pasti ada penyelesaiannya..Cuma kita mahu mencuba ataupun tidak..Itu sahaja... (^_^) Nak tahu apa lagi yang isteri boleh buat untuk para suami,jom klik sini..

Pernahkah anda tahu bahawa Vitamin E ialah Vitamin Kesuburan dan sangat membantu dalam menghangatkan hubungan intimasi? Di kalangan pengamal vitamin E Shaklee, kami menggelarkannya "Vitamin Asmara", ataupun, "Vitamin Malam Jumaat"...Jom kita lihat, kenapa Vitamin E Shaklee digelar sebegitu...


Fungsi Vita
min E sebagai Vitamin Kesuburan:
Meningkat kesuburan lelaki & wanita, menstabilkan hormon produktif lelaki & wanita, serta meningkatkan kuantiti & kualiti sperma bagi kaum lelaki.

Fungsi Vitamin E sebagai Vitamin Asmara:
Ia juga diberi nama jolokan sebagai "vitamin seks", Vitamin E memainkan peranan yang penting untuk kesihatan seksual di mana ia membantu menghasilkan hormon seks serta merangsang libido. Ada juga sesetengah wanita yang menjadikan Vitamin E sebagai 'pelincir' ketika melakukan hubungan seksual.

Peranan Vitamin E Untuk kesihatan seksual lelaki:
* Lebih tenaga (seksual)
* Ereksi yang lebih lama
* Lebih mudah terangsang
* Libido yang lebih kuat
* Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Peranan Vitamin E Untuk kesihatan seksual wanita:
* Lebih tenaga (seksual)
* Lebih mudah terangsang
* Libido yang lebih kuat
* Untuk menstabilkan hormon seks/ kewanitaan, terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi.

Vitamin E Shaklee ~ natural & dilengkapi selenium

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit
Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...