Terima Kasih Ye.. SMS 0199517292..Diskaun Menarik Menanti Anda

^^ JOIN & DAPATKAN DISKAUN UTK SETIAP PEMBELIAN^^

JOM SINGGAH on FacebookDOA

" YA ALLAH, DENGAN RAHMATMU YANG MAHA PEMURAH LAGI LUAS KASIH SAYANGMU...
AKU MOHON KEPADAMU, AMPUNKANLAH DOSA2 IBU YANG MENYUSUKAN ANAKNYA... LAPANGKANLAH REZEKI MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELAPANGKAN REZEKI AKU SEPERTI AKU MENYUSUKAN KEDUA2 ANAKKU. LANCARKAN REZEKI SUSU ANAK MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELANCARKAN REZEKI SUSU BUAT ANAK2KU.
SESUNGGUHNYA ENGKAU SANGAT KAYA DENGAN KASIHMU, PERKENANKANLAH DOAKU INI DAN SEMOGA ALLAH MENEMPATKAN KEDUA IBU BAPAKU KE DALAM SYURGAMU... AMIN..."

Khamis, 5 April 2012

Inginkan Kesihatan Yang terbaik utk Anak2??

Cuaca tak menentu skarang ni kan... tapi bukan salah cuaca jika anak-anak sering sakit - demam, selsema, batuk & etc.. Sakit itu lumrah kehidupan, tapi menjadi masalah untuk ibu bapa berkerjaya bila anak sering demam dan tak sihat kan? Alhamdulillah Genius Damia & Genius lil Dzakirah sekarang jarang demam... tapi sesekali mereka pasti kena selsema dan batuk... normallah tu sesekali mesti demam atau flu utk badan mereka membina antibodi sihat semulajadi... mereka bukan superKid yang tak demam langsung...

Salah satu penyebab anak sering demam ialah berkait dengan sistem imunitinya. Sistem imun merupakan salah satu sistem paling sensitif dan kompleks dalam tubuh badan kita. Ia bekerja untuk menghapuskan bahan asing dan merbahaya dalam tubuh kita, kemudian menghapuskan atau meneutralkan bahan asing itu.


Senang kata, sistem imune itu umpama tentera yang menjaga tubuh kita dari dirosakkan oleh elemen luar yang boleh menjadikan kita sakit ~ Suka dgn perumpamaan Mommylyna ni...
Hari ini kita hidup selalu dikelilingi oleh berbagai ancaman penyakit/pencemaran maka memiliki dan memelihara Sistem imun yang sihat & optimal menjadi keutamaan kita


Apakah vitamin shaklee untuk tingkatkan imuniti terutama untuk atasi masalah anak sering sakit - demam, selsema, batuk ni?
 
-UNTUK KANAK-KANAK 1-3 TAHUN ==> Mealshake & Omega Guard  
Gambar ihsan dr Ida
-UNTUK KANAK-KANAK 4-12 TAHUN ==> Vita C Chewable, Vitalea for Children, Mealshake, Omega, Nutriferon 
-12 TAHUN KE ATAS ==> Nutriferon, B-Complex, Carotomax, Vita-C, Vita-E, Vitalea
Ibu bapa yang prihatin tentunya mahukan yang terbaik untuk anak-anak. Jangan sembarangan memberikan mereka makanan tambahan. Pastikan ianya dari sumber semulajadi yang tidak memberi kesan jangka panjang kepada kesihatan mereka. Details boleh rujuk sini.

credit Alin


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Bg yang kekangan kewangan, sila contact utk mendapat harga istimewa:Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
Fanpage - JOM SINGGAH 

1 ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...