Terima Kasih Ye.. SMS 0199517292..Diskaun Menarik Menanti Anda

^^ JOIN & DAPATKAN DISKAUN UTK SETIAP PEMBELIAN^^

JOM SINGGAH on FacebookDOA

" YA ALLAH, DENGAN RAHMATMU YANG MAHA PEMURAH LAGI LUAS KASIH SAYANGMU...
AKU MOHON KEPADAMU, AMPUNKANLAH DOSA2 IBU YANG MENYUSUKAN ANAKNYA... LAPANGKANLAH REZEKI MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELAPANGKAN REZEKI AKU SEPERTI AKU MENYUSUKAN KEDUA2 ANAKKU. LANCARKAN REZEKI SUSU ANAK MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELANCARKAN REZEKI SUSU BUAT ANAK2KU.
SESUNGGUHNYA ENGKAU SANGAT KAYA DENGAN KASIHMU, PERKENANKANLAH DOAKU INI DAN SEMOGA ALLAH MENEMPATKAN KEDUA IBU BAPAKU KE DALAM SYURGAMU... AMIN..."

Khamis, 2 Jun 2011

Sustained Release Vita-C 500 mg


RM 92.50

Vitamin C

  • Mempertingkatkan penyerapan zat besi daripada sumber bukan daging
  • Untuk kesihatan tulang, gigi, gusi serta juga struktur am tubuh badan

Shaklee Sustained Release Vita-C® 500 mg merupakan produk pertama yang menawarkan perlindungan pelepasan terkawal semula jam demi jam dengan menggunakan komponen tumbuh-tumbuhan semula jadi untuk memberikan bekalan vitamin C kepada tubuh dengan lembut dan berterusan.

Nutrien “serba boleh”

  • Pelepasan terkawal vitamin C dan terkawal
  • Sistem pelepasan terkawal propritari mengeluarkan vitamin C setara dengan sebiji setengah buah oren setiap sejam selama lima jam
  • Membantu mengekalkan kesihatan am

Shaklee Sustained Release Vita-C® melepaskan vitamin C setara dengan sebiji setengah buah oren setiap jam selama lima jam

Tablet Sustained Released Vita-C 500 mg, yang diambil dua kali sehari selang setiap 5 jam, mengekalkan paras plasma vitamin C dalam tempoh lebih daripada 24jam - setara dengan pengambilan 100 mcg Chewable Vita-C setiap jam untuk 10 jam berturut-turut. Malah, paras plasma vitamin C tersebut jauh lebih tinggi dalam tempoh melebihi 24 jam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...