Terima Kasih Ye.. SMS 0199517292..Diskaun Menarik Menanti Anda

^^ JOIN & DAPATKAN DISKAUN UTK SETIAP PEMBELIAN^^

JOM SINGGAH on Facebook



DOA

" YA ALLAH, DENGAN RAHMATMU YANG MAHA PEMURAH LAGI LUAS KASIH SAYANGMU...
AKU MOHON KEPADAMU, AMPUNKANLAH DOSA2 IBU YANG MENYUSUKAN ANAKNYA... LAPANGKANLAH REZEKI MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELAPANGKAN REZEKI AKU SEPERTI AKU MENYUSUKAN KEDUA2 ANAKKU. LANCARKAN REZEKI SUSU ANAK MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELANCARKAN REZEKI SUSU BUAT ANAK2KU.
SESUNGGUHNYA ENGKAU SANGAT KAYA DENGAN KASIHMU, PERKENANKANLAH DOAKU INI DAN SEMOGA ALLAH MENEMPATKAN KEDUA IBU BAPAKU KE DALAM SYURGAMU... AMIN..."

Selasa, 28 Jun 2011

Cinch & Lecithin- kurus dan sihat cara mudah.. Nak lawas lagi, tambah herblax.. kesan nya lg mengujakan



Yes..Kepada sesiapa yang nak cari makanan pengganti yang boleh mengenyangkan, cubalah Cinch shake mix ni. Lepas bancuh dan minum, rasa kenyang dah bolehlah berdiet secara sihat. Ada 3 perasa yang yummy Coklat,Vanilla dan Caffe Latte. Untuk membantu proses pembuangan pulak(opss), tambah lecitin. Lecitin ni bantu pecah lemak kerana ia bersifat larut lemak. Bagus untuk otak juga. Jom baca testimonial Nani selepas sebulan mencuba.

Selamat utk ibu2 menyusu..

Credit




LECITHIN RM52.50
CINCH RM173


SEIMBAS LALU PASAL PRODUK


Cinch™ Shake Mix


Cinch™ Shake memberi jawapan segera dan sihat kepada persoalan "Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?" atau "Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?". Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.


Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda.
  • Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
  • Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina
  • Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
  • Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
  • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
  • Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
  • Soya bukan GMO
Produk kod:
Cafe Latte - 20339 (765g)
Vanilla - 20340 (765g)
Chocolate - 20341 (765g)

LECITHIN

Lesitin Shaklee berasakan sumber semulajadi iaitu kacang soya. Kelebihan lesitin ini sangat banyak antaranya






-lesitin bersifat larut lemak
-vitamin A,D,E,K lebih mudah diserap badan dgn kehadiran lesitin.
-lesitin adalah pengemulsi yg baik iaitu mampu merubah ketulan lemak kepada pecahan kecil
-bagus untuk orang yg hendak kurangkan berat badan atau kekalkan berat badan ideal
-membantu membersihkan saluran darah dari lemak dan tersumbat
-membersihkan hati dari disaluti
lemak jadi mampu bekerja dgn lebih baik dan mengurangkan risiko sakit hati
-mampu mengawal penggumpulan platlet darah
-membantu mengawal kolestrol dan menurunkan risiko sakit jantung
-bagus untuk otak
-mencerdaskan minda kerana mempunyai kolina yg diketahui penting untuk otak


TESTIMONI::
ok la..since I dah makan product shaklee CINCH and LECITHIN for a month...cube tekaa..dah berapa kilo berat saya turun??? heheh..jeng jeng jeng...I LOST....3 KG!!!Okla tu kan,,sebulan dapat turunkan 3Kg..lau turun mendadak nnt badan akan cepat naik..Ok ape..bukannye I bersenam pun..hehe..saya akan minum Cinch around pukul 11.30pg after I dah breakfast.Then, saya kadang2 memang tak akan lunch pon sbb perut dah kenyang minum cinch tu..tapi saya akan lapar balik around 5-6pm. SO time ni saya akan dinner dah..saya mmg dinner awal..nnt ayah saya marah. sbb biasa org cina dinner b4 7pm..so ..my father cam tula..nk tau berat saya dulu berapa? starting from 48kg..berat saya naik smpai 65kg..antara sebab2 nye saya dinner after 7pm.mmg sape makan lewat malam bdn akan naik..so minum Cinch tu untuk gantikan makanan lain la.drpd ambik yg lemak n carbohydrate yang byk, baik minum cinch.lagipun cinch ni bukan sekadar mengenyangkan..tapi bakar lemak sekali,,n setiap malam b4 tido, saya akan ambik 3-4 capsule of Lecithin.yang ni pun bagus gak..mmg seriously bakar lemak. setakat ni if saya makan lecithin sahaja without cinch,at least I lost 200-300gram per day..sometimes till 400gram per day,,ok la tu lemak ilang byk tu sehari..dengan keadaan I yg bukannye bersenam nie..hehe..xsempat nk bersenam..bersenam ngan window shopping je.So, sesape yg nak kuruskan badan tu..sangatla saya saran kan ambik product ni..lagipun shaklee ni dah lama wujud kat dunia ni.So, kewibawaan product dia tak dapat di ragui la..and skang ni pun..mane2 I pegi mesti org akan cakap..diet ek??nampak kurus la skang..heheso seronok bila ade orang cakap camtu..So, I decide to keep using this product until i reach my target weight,,tapi after dah smpai target pun still nak guna jugak..coz nak maintain la plak kan??
hehe..ok


CARA PENGAMBILAN



Minggu Pertama
Pagi : Breakfast mcm biasa
Morning Teabreak : minum Cinch segelas.. Bancuh satu scoop dgn plain water/fresh milk/soya milk..
Lunch : makan macam biasa. lps lunch amik lecithin 3biji
Petang teabreak : minum Cinch segelas.. Bancuh satu scoop dgn plain water/fresh milk/soya milk..
Malam : dinner mcm biasa/ if tak makan, make sure ada makan biskut ke roti ke.. JANGAN skip mkn .. lps tue amik lecithin 3biji..
Minggu Kedua
Sama jadual tapi dah boleh start minum Cinch sekali sehari kalau nak.. Cinch ni akan bg kiter rasa kenyang dan bertenaga juga..


TIPS :
- morning teabreak dlm kul 10am
- afternoon teabreak dlm kul 430pm-500pm
- minum air putih 2-3 L sehari.. WAJIB
- JANGAN sesekali skip minum air putih yea
- JANGAN skip mkn .. at least mkn biskut, roti, hirup sup,
Penting
DISPLIN!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Sila PM utk mendapatkan detail mengenai produk: 
Email - pokoksena85@yahoo.com 
SMS - 0199517292 
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09 
Your Shaklee Independent Distributor (ID - 854784) 

9 ulasan:

  1. nak tanye kalo minum cinch tu bole ker campur dlm milo or susu?...spt susu nespray.sy everyday minum susu tu.cinch ni bole bertahan brp lama?sebulan or lebih?

    BalasPadam
  2. terima kasih kerana bertanya
    cinch boleh campur ngan apa2 jenis minuman
    cinch nie boleh tahan sehingga sebulan
    klu betol2 berminat, boleh SMS 0199517292 utk dpatkan harga istimewa.

    BalasPadam
  3. ad mknn yang x leh makan x...such as..mknn berlemak ke...maknn karbo tinggi ke...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi
      setakat xder pantang larang sgt
      tp normal bila dah ambik cinch nie, kita rasa lebih kenyang
      so, xder la keinginan sgt nk makan kecuali nafsu makan
      klu less karbo proses nyer lg cepat la tp depend individu gak

      Padam
  4. pastu cmane pembakaran lmak tu berlaku mksdnye mknn yang mcmana nak increase metabolism??
    krenye ambil cinch ni x perlu makn pon pembakaran lmak tu berlaku sbb leucine tu ade?ke mcmane?\

    BalasPadam
    Balasan
    1. pengambilan high protein dapat membantu membakar kalori, meningkatkan kadar metabolisme dan memberi rasa kenyang. Leusin membantu mengekalkan otot semasa penyingkiran lemak.
      Cinch mmg sumber protein & low calorie.

      plus supplement lain utk membantu proses penuruan berat badan -
      lecitin - burn fat
      alfafa - singkirkan lemak
      herblax - cuci usus / singkir lemak

      Padam
  5. krenye saye juz makan ayam or ikan daging kalau nak increase metablism??sbb tu sumber protein kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. lauk pauk mmg sumber protein. Pastikan ambik nutrient yang cukup utk daily aktiviti
      klu awk jenis cepat turun berat badan xder masalah
      ada setgh org memerlukan "alat" utk membantu dia turunkan berat badan. contoh nyer supplement utk kurus nie

      Padam
    2. maksd saye kalau saye amek banyak protein in the same time amek inch ni krenye dye akan bakar kalori secra optomum la ye??sbb sye ni ssh nak trun berat...

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...