Terima Kasih Ye.. SMS 0199517292..Diskaun Menarik Menanti Anda

^^ JOIN & DAPATKAN DISKAUN UTK SETIAP PEMBELIAN^^

JOM SINGGAH on FacebookDOA

" YA ALLAH, DENGAN RAHMATMU YANG MAHA PEMURAH LAGI LUAS KASIH SAYANGMU...
AKU MOHON KEPADAMU, AMPUNKANLAH DOSA2 IBU YANG MENYUSUKAN ANAKNYA... LAPANGKANLAH REZEKI MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELAPANGKAN REZEKI AKU SEPERTI AKU MENYUSUKAN KEDUA2 ANAKKU. LANCARKAN REZEKI SUSU ANAK MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELANCARKAN REZEKI SUSU BUAT ANAK2KU.
SESUNGGUHNYA ENGKAU SANGAT KAYA DENGAN KASIHMU, PERKENANKANLAH DOAKU INI DAN SEMOGA ALLAH MENEMPATKAN KEDUA IBU BAPAKU KE DALAM SYURGAMU... AMIN..."

Jumaat, 22 Jun 2012

Ketidakstabilan Hormon - Menyebab utama jerawat

Salah satu punca jerawat timbul adalah ketidak stabilan hormon. Sebab tulah, remaja sering keluar jerawat. Maklumlah, perasan tengah bergolak, jiwa muda. Antara kebaikkan GLA adalah menstabilkan hormon. Jadi, selain baik untuk membetulkan kitaran haid, ia juga membantu dalam masalah jerawat.

kredit - ida for share testimoni customer dia..

"So far Alhamdulillah kak, amal Gla, jerawat baru cepat kecut dan tak tinggal parut.. Malam nanti saya bank in duit.. Hehe..nak dua botol lagi tau kak.."


Nak tau apa itu 
GLA refer sini 

Banyak lagi tentang info tentang 
kebaikan lain GLA di sini, selain berkaitan jerawat seperti ekzema, seks, resdung dan kulit kepala berkerak.


* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakitSila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...