Terima Kasih Ye.. SMS 0199517292..Diskaun Menarik Menanti Anda

^^ JOIN & DAPATKAN DISKAUN UTK SETIAP PEMBELIAN^^

JOM SINGGAH on FacebookDOA

" YA ALLAH, DENGAN RAHMATMU YANG MAHA PEMURAH LAGI LUAS KASIH SAYANGMU...
AKU MOHON KEPADAMU, AMPUNKANLAH DOSA2 IBU YANG MENYUSUKAN ANAKNYA... LAPANGKANLAH REZEKI MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELAPANGKAN REZEKI AKU SEPERTI AKU MENYUSUKAN KEDUA2 ANAKKU. LANCARKAN REZEKI SUSU ANAK MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELANCARKAN REZEKI SUSU BUAT ANAK2KU.
SESUNGGUHNYA ENGKAU SANGAT KAYA DENGAN KASIHMU, PERKENANKANLAH DOAKU INI DAN SEMOGA ALLAH MENEMPATKAN KEDUA IBU BAPAKU KE DALAM SYURGAMU... AMIN..."

Sabtu, 9 Jun 2012

Dari 3oz kini 9oz... Berkat tidak putus asa, kini 9oz satu sesi perahan!
Testimoni ini adalah perkongsian dari customer saya. Setiap orang mempunyai kekuatan dan kekangan yang berbeza, namun hanya kita sahaja yang tahu menilai diri kita balik pada cara hidup, amalan pemakanan dan sebagainya. Keperluan supplement bukanlah satu yang wajib diambil oleh setiap orang kecuali anda merasakan badan anda memerlukannya, maka tidak salah untuk mengambilnya demi kebaikan diri sendiri dan kesejahteraan rumahtangga.kredit - anakkuwiraku.com ; mamacergas.com

Hakikatnya fungsi vitamin BUKAN untuk banyakkan susu, cuma menjadikan ibu itu kurang penat, kurang stress dan lebih rajin nak pam. Lebih kerap pam, lebih banyak susu!!!!!!!!!!!!!!
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakitSila PM utk mendapatkan detail mengenai produk:
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...