Terima Kasih Ye.. SMS 0199517292..Diskaun Menarik Menanti Anda

^^ JOIN & DAPATKAN DISKAUN UTK SETIAP PEMBELIAN^^

JOM SINGGAH on FacebookDOA

" YA ALLAH, DENGAN RAHMATMU YANG MAHA PEMURAH LAGI LUAS KASIH SAYANGMU...
AKU MOHON KEPADAMU, AMPUNKANLAH DOSA2 IBU YANG MENYUSUKAN ANAKNYA... LAPANGKANLAH REZEKI MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELAPANGKAN REZEKI AKU SEPERTI AKU MENYUSUKAN KEDUA2 ANAKKU. LANCARKAN REZEKI SUSU ANAK MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELANCARKAN REZEKI SUSU BUAT ANAK2KU.
SESUNGGUHNYA ENGKAU SANGAT KAYA DENGAN KASIHMU, PERKENANKANLAH DOAKU INI DAN SEMOGA ALLAH MENEMPATKAN KEDUA IBU BAPAKU KE DALAM SYURGAMU... AMIN..."

Khamis, 8 Mac 2012

Carotomax : Membantu Penglihatan


Hari ni saya nak cerita pasal CAROTOMAX…Jom kita tengok dulu apa dia CAROTOMAX ni……Terdiri daripada Enam Karotenoid Terbaik

CAROTOMAX merupakan campuran luarbiasa yang menggabungkan :

# alfa-karotena,

# astaxanthin,

# beta-karotena,

# lutein,

# likopena dan

# zeaxanthin

yang memberikan faedah karotenoid yang lengkap.  Bahkan, anda tidak akan dapat ketulenan dan keberkesanan karotenoid daripada makanan itu sahaja.


CAROTOMAX menawarkan karotenoid semulajadi yang berasal daripada buah-buahan pokok kelapa sawit dan alga dunaliellasalina untuk:

•    Memelihara kesihatan yang baik.

•    Membantu mengekalkan tumbesaran,penglihatan dan
 
      pertumbuhan tisu.

•    Membantu dalam memelihara kesihatan kulit dan selaput
 
      lendir. *

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.
 Berbalik kepada cerita yang saya nak cerita ni……semalam saya pergi ke Branch Shaklee Kota Bharu..sambil-sambil tunggu order customer saya, datanglah seorang makcik  yang berusia dalam 60 lebih dah kot….. dengan suara yang riuh rendah atau bahasa  lain ‘gegel’.


Melihatkan ke arah makcik tu saya pun bertanya:

Saya: Makcik beli apa?
  
Makcik: ‘Mokcik mari beli ni la hok Shaklee ni…molek ngat…’ tengok mata mokcik ni….sambil   tunjuk mata dia ke saya….(memang berselaputla mata makcik ni). Dulu Doktor nok bedah doh mata mokcik ni….mokcik kata biar dulu ah…sbb makcik nak cari ikhtiar lain dulu…pastu jupa la Shaklee ni..alhamdulillah mata mokcik molek doh…boleh baca Al-Quran….Naik motor malam pun buleh doh…kalu jauh pun boleh tengok doh…

Saya: Saya pun teruja la dengar testimoni yang x disangka-sangka ni….saya pun tanya makcik ni lagi…Mokcik makan gapo hok Shaklee ni?

Mokcik : Mokcik makan 2 jah….Alpapa ngan Carotomat jah….Mokcik amal makan ni….

Saya:  Alhamdulillah….semoga orang lain pun dapat manfaat CAROTOMAX ni…

Beginila mata makcik tu...
          
Terjemahan:

 Makcik ni datang Shaklee nak beli barang Shaklee…sambil menunjukkan matanya yang berselaput (seperti gambar). Dulu doktor dah nak buat pembedahan mata makcik ni tapi makcik kata nak cari ikhtiar lain dulu..selepas itu jumpalah dengan produk Shaklee ni…Alhamdulillah mata makcik dah elok…boleh baca Al-Quran dah…Naik motor malam pun dah boleh…tengok jauh-jauh pun boleh dah…Dia hanya mengamalkan makan Alfafa dengan Carotomax je…


Semoga orang lain pun akan dapat manfaat daripada faedah CAROTOMAX ni…
tq to Farwizah for sharing testimoni menarik nie  

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Bg yang kekangan kewangan, sila contact utk mendapat harga istimewa:Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
Fanpage - JOM SINGGAH 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...