Terima Kasih Ye.. SMS 0199517292..Diskaun Menarik Menanti Anda

^^ JOIN & DAPATKAN DISKAUN UTK SETIAP PEMBELIAN^^

JOM SINGGAH on FacebookDOA

" YA ALLAH, DENGAN RAHMATMU YANG MAHA PEMURAH LAGI LUAS KASIH SAYANGMU...
AKU MOHON KEPADAMU, AMPUNKANLAH DOSA2 IBU YANG MENYUSUKAN ANAKNYA... LAPANGKANLAH REZEKI MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELAPANGKAN REZEKI AKU SEPERTI AKU MENYUSUKAN KEDUA2 ANAKKU. LANCARKAN REZEKI SUSU ANAK MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELANCARKAN REZEKI SUSU BUAT ANAK2KU.
SESUNGGUHNYA ENGKAU SANGAT KAYA DENGAN KASIHMU, PERKENANKANLAH DOAKU INI DAN SEMOGA ALLAH MENEMPATKAN KEDUA IBU BAPAKU KE DALAM SYURGAMU... AMIN..."

Ahad, 15 Januari 2012

Pulihkan tekanan darah dengan Vitalea dan dapatkan tidur yang nyenyak dengan Ostematrix
"Alhamdulillah, selepas makan vita-lea dan ostematrix ( baru 2 hari makan) tiada lagi sakit gigi menghantui diri.. tiada lagi tekanan darah rendag..tidur pun lena..alhamdulillah..syukur..semoga badan akan lebih sihat untuk menjaga baby big 11 bulan dan baby small( 8 weeks in ibu tummy)"

credit to IDA

Vitalea @ multivitamin adalah jawapan terbaik bagi individu yang mengalami tekanan darah rendah. Formula zat besinya membantu memulihkan tekanan darah. Malah Vitalea mengandungi vitamin dan mineral yang lengkap untuk keperluan dan fungsi badan. Shaklee hanya menghasilkan vitamin dari sumber semulajadi jadi usah risau kerana ia tidak memudaratkan badan seperti lambakan vitamin sintetik di pasaran.

Lebih lanjut berkenaan Vitalea Shaklee.

Ostematrik @ kalsium merupakan supplemen jika anda mengalami sakit gigi kerana kekurangan kalsium dan masih penat walaupun baru sahaja bangun dari tidur. Kalsium yang baik membantu anda untuk mendapatkan rehat yang baik dan memberi kesegaran di pagi hari. Pastikan kalsium dari sumber yang mudah diserap supaya ia berkesan seperti Ostematrix dari Shaklee ini.

Lebih lanjut berkenaan Ostematrix Shaklee.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Bg yang kekangan kewangan, sila contact utk mendapat harga istimewa:Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS - 0199517292
Fanpage - JOM SINGGAH 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...