Terima Kasih Ye.. SMS 0199517292..Diskaun Menarik Menanti Anda

^^ JOIN & DAPATKAN DISKAUN UTK SETIAP PEMBELIAN^^

JOM SINGGAH on FacebookDOA

" YA ALLAH, DENGAN RAHMATMU YANG MAHA PEMURAH LAGI LUAS KASIH SAYANGMU...
AKU MOHON KEPADAMU, AMPUNKANLAH DOSA2 IBU YANG MENYUSUKAN ANAKNYA... LAPANGKANLAH REZEKI MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELAPANGKAN REZEKI AKU SEPERTI AKU MENYUSUKAN KEDUA2 ANAKKU. LANCARKAN REZEKI SUSU ANAK MEREKA SEBAGAIMANA ENGKAU MELANCARKAN REZEKI SUSU BUAT ANAK2KU.
SESUNGGUHNYA ENGKAU SANGAT KAYA DENGAN KASIHMU, PERKENANKANLAH DOAKU INI DAN SEMOGA ALLAH MENEMPATKAN KEDUA IBU BAPAKU KE DALAM SYURGAMU... AMIN..."

Khamis, 6 Oktober 2011

Cantikkan diri sebelum usia 40 tahun.


Masa saya jadi guru tuisyen di rumah dulu, saya ada seorang pelajar perempuan yang mana saya suka melihat wajah emaknya. Wajah mak pelajar perempuan saya ni memang cantik dan paling suka saya tengok ialah beliau nampak muda. Bila berjalan dengan suaminya, orang pasti akan dapat lihat dengan sangat ketara seolah2 pasangan lelaki tadi wanita yang berusia awal 30 an sedangkan kedua-dua pasangan ini telah berumur 50 an ditambah suaminya telah pencen.

Saya menjadikan wanita itu sebagai satu sumber inspirasi untuk saya pastikan yang saya perlu menjaga diri dan kecantikan diri sebelum berumur 40 an nanti. Mana tidaknya, rata-rata wanita menyedari kepentingan kecantikan selepas ditegur oleh suami yang mukanya kelihatan tua atau melihat wajah kawan-kawan se umurnya nampak lebih muda.

Mak saya dulu sendiri berpesan, sebagai isteri walau hanya duduk di rumah dan tidak bekerja, wajib pastikan dirinya sentiasa cantik, badan yang menawan. Mak dah tanamkan dalam minda saya sejak kecil lagi. Oleh kerana itu lah saya amalkan supplement walau dah tidak menyusu.

Alhamdulillah kini hampir semua adik beradik saya amalkan Shaklee sebagai makanan tambahan.Setiap orang mempunyai kekangan tersendiri maka pilihan untuk amik supplement atau tidak bergantung pada cara hidup masing-masing dan hanya kita yang tahu menilai diri kita.

Jika anda merasakan payudara anda mudah kendur, muka tidak tegang, amalkan ESP dan Vit C.
Jika anda merasakan badan anda gempal dan membesar, amalkan Lecithin dan Alfalfa.
Jika anda sering keletihan amalkan Ostematrix
Jika anda mahu kelihatan cantik dan menawan, amalkan GLA dan Vitamin E.credit
Jika anda seorang isteri yang mahu hebat di depan suami anda, pastikan anda sentiasa cantik dan muda.

Saya tahu ramai yang masih mengganggap supplement itu sesuatu yang membazir....tetapi orang tak sedar kos mencegah lebih murah dari kos merawat.

Percayalah untuk cantik lagi 10 tahun akan datang, ia bermula dari hari ini :)
Apakata cuba dapatkan Euphoria optimum set sebagai permulaan? Jika anda konsisten, akan melihat kesannya dalam 21 hari.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...